Residenten

Margareta

Margareta

Ik woonde reeds elf jaar in een appartement in Zottegem toen ik plotseling te maken kreeg met het overlijden van mijn man, mijn alles, mijn steun en toeverlaat. Ik kon het alleen zijn niet aan en verhuisde naar Residentie Bellevue-Gavere op aandringen van mijn zus, die er ook woont. Nu woon ik toch zelfstandig, maar kan ik als de nood er is sociaal contact zoeken met de andere residenten.

Hilda

Ik woonde in een groot huis met een tuin, maar dat bracht teveel werk met zich mee. Ik kwam in Residentie Bellevue-Gavere wonen omdat ik dichtbij familieleden wou blijven die rond Gavere wonen. Bovendien leef ik nog graag zelfstandig, maar ik koos voor de residentie voor het sociaal contact met de overige residenten en omdat er steeds een aanspreekpunt is waar ik terechtkan.

Hilda
Marie-Christine

Marie-Christine

Ik koos voor de residentie omwille van de ligging vlakbij o.a. de markt, handelszaken, de bank, de mutualiteit en de bib. Ik vind het bovendien belangrijk dat ik zelf nog keuzes en beslissingen mag maken. Nog een bepalende factor is de crisis- en overbruggingszorg die Residentie Bellevue-Gavere garandeert. Daarbij is ook mijn trouwe huisdier, hondje Louis, welkom in de residentie!

0471 / 35 70 20

info@bellevue-gavere.be

Sint Rochuswegel 1 bus 0001
B-9890 GAVERE