Centrum-faciliteiten

De residenties bevinden zich op een unieke locatie, vlak aan de gezellige markt in Gavere. Aan de voet van de residentie liggen heel wat handelszaken, waaronder een bakkerij, een slagerij, een beenhouwerij, een apotheek, een superette, een pizzeria, een restaurant en verschillende banken.

Apotheek Vandendriessche Myriam Argenta Wassalon Naaiatelier Zora Klerenwinkel Joy It Bakkerij Demeyer Traiteur Excelsior Superette Lamon Pizzeria Il Tempio Bistro Iris

Onze moderne Residentiele flats zijn beschikbaar vanaf 60 m² tot 130 m² en beschikken over:

Dankzij de ruime inrichting en de grote ramen is er ook veel lichtinval. Bovendien zijn huisdieren toegelaten in de flats en kunt u dus in het gezelschap van uw compagnon genieten van alle luxe die Residentie Bellevue-Gavere biedt.

Residentieflat Residentieflat Residentieflat Residentieflat Residentieflat

Daarnaast biedt Residentie Bellevue-Gavere tal van andere faciliteiten ten voordele van het comfort van de residenten en hun familie:

Ook kunt u steeds bij ons terecht voor advies bij de planning van uw verhuis, domiciliëring, nutsvoorzieningen, e.d. Residentie Bellevue-Gavere organiseert eveneens een afvalverwerkingsdienst voor residenten die minder goed te been zijn.

Bellevue 1 Foyer Bar Fitnessruimte Parking en tuin

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen over onze faciliteiten en diensten!

0471 / 35 70 20

info@bellevue-gavere.be

Sint Rochuswegel 1 bus 0001
B-9890 GAVERE